pondělí 1. března 2010

PEPINO COLOR

Tentokráte podrobíme testu barevné kondomy Pepino.

Nevím, jak vy, ale já mám tyhle barvičky moc rád. Je to vždycky ozvláštnění jinak fádně „kůžového" nářadí. Někdo tvrdí, že je třeba barvu volit uvážlivě: například černá prý zeštíhluje, tudíž není vhodná pro menší kousky. Jiný by asi nesnesl růžovou, červená je moc holčičí a o zelené jsem zaslechl jednu dámu prohlásit, že něco takového jí silně připomíná zkaženou klobásu.



Pepino Color jsou baleny po třech kusech, v barvách: černá, žlutá, modrá. Kondomy jsou v poměrně líbivé krabičce baleny jednotlivě, přičemž jedna strana je opatřena logem výrobce (hezoučké srdíčko), druhá je průsvitná s téměř nečitelným textem černé barvy o výrobci atd.



Rozbalování kondomů nečiní zvláštní problémy. Kondomy jsou spíše barevně tónované, než barevné. Asi nejvýraznější je modrá barva, která se z obsažených líbí nejvíce. Žlutá po nasazení je taková spíš nevýrazná. Chcete-li tedy něco skrýt, volte raději jiného výrobce, tyto kondomy zkrátka trochu prosvítají.


Co se týká jejich odolnosti, nemohu než jen chválit - 23 l vlažné voděnky. Kondomům by možná prospěla i nějaká vůně korespondující s barvou, zápach latexu je ale i tak spíše méně výrazný. Velikost standardní evropská.


Cena kolem 30 Kč za 3 ks.

http://www.pepino.cz/

Video:








Žádné komentáře:

Okomentovat