úterý 30. dubna 2013

Durex Real Feel - kondom bez latexu

Jestli hledáte kondom, který neobsahuje latex a zároveň důvěřujete tradiční značce Durex, bude výrobek Real Feel právě pro vás.

Jak jste si mohli přečíst v některých mých předchozích recenzích (UNIQUE, Sagami) , výrobci jdou na bezlatexové kondomy různými cestami. Jedno však bez ohledu na kvalitu mají společné - cenu, stále jsou bezlatexové kondomy dražší než tradiční kousky a v nejnižší cenové kategorii zkrátka žádný nenajdete. Pro uživatele trpící alergií na latex může vyjít používání takových kondomů docela draho. Výjimkou není ani Durex Real Feel, ale, jak známo, durexy patří obecně k dražším značkám.

Durex Real Feel jsou vyrobeny z polyisoprenu a, jak tvrdí výrobce, je tento materiál oproti kaučuku měkčí a pružnější, takže v posled lépe přilne na penis a prožitek je vyšší. No, PR je to zajímavé, ale narovinu já jsem žádný velký rozdíl oproti latexovým kondomům nepozoroval. Stejně jako další výrobky Durexu má kondom Easy-On tvar, tedy u žaludu rozšířený pro větší pohodlí - někdo to může považovat za výhodu, osobně mi to nijak nepřekáží, ale ani nepomáhá.

Jak se dá předpokládat, bezlatexový kondom nebude zapáchat po latexu. Nicméně ani další kondomy od Durexu tímto neduhem netrpí, jsou totiž mírně parfémované, což pro orální sex může být někdy na překážku.

Kondom je široký 56 mm, nejběžnější míra standardních kondomů je 52-53 mm, pro muže s menším přirozením už může být takový kondom trochu volný.

Cena za tři kusy je značně proměnlivá a pohybuje se od 60 až po 100 korun za 3 kusy.

Kondomy tradičního výrobce hodnotím 9 z 10 a to pouze kvůli vysoké ceně, pro alergiky je to nicméně dobrá volba.

Žádné komentáře:

Okomentovat