čtvrtek 1. dubna 2010

FEMIDOM - dámský kondom

Femidom - ženský kondom. Tortura pro muže - gymnastika pro ženy. Aneb to je tedy jízda ...


Jak je to nepohodlné! Vůbec nic necítím!! Milovat se v pláštěnce, fuj!!! Obvyklé to stesky mužů na používání klasického kondomu. A tak se daly moudré hlavy dohromady (sic ne ve východním bloku) a vymyslely kondom pro ženy.





Na počátku byla představa samých pozitiv: femidom je možné zavést x hodin před stykem - tedy žádné trapné a nešikovné rozbalování a nasazování ve chvilce nejnapjatější. Zapomnětliví a nezdrženliví muži budou osvobozeni od neustálé myšlenky na antikoncepci. Femidom je možné (alespoň teoreticky) po vyprání použít vícekrát (klad spíše pro rozvojové země). Po styku může muž zůstat v ženě libovolně dlouho. Chráněno je i okolí poševního vchodu (při kunilingu třeba). Materiál bude vhodný pro alergiky, neboť bude čistě plastový bez latexu, a tudíž bude mnohem pevnější a přístupný všem druhům lubrikantů.

Tak to byly výhody, milánkové. A teď ty nevýhody. Žena má skutečně možnost kontrolovat antikoncepci a opravdu je možno femidom zavést až hodiny před stykem - ovšem vyžaduje to od ženy, alespoň zpočátku, notnou dávku ohebnosti spojenou s kusem tvořivosti. Poněvadž zavést femidom tak, aby se volně ložený kroužek u konce femidomu dostal co nejhlouběji a navíc se celé udělátko nepřekroutilo, to věru není nic jednoduchého. A přistupujeme k aktu samotnému - hle, ono je to lubrikované - takže zasuneme - vysuneme - zasuneme - a něco nám nesedí. Jo, je to překroucené, takže to dře, narovnat a nanovo. Ježíšmarjá, kam to zmizelo? Vylovíme z hlubin, rozprostřeme kolem štěrbiny. Inu, chyba byla, že jsme nelubrikovali, takže penis nám to vtlačil dovnitř. Zvlhčíme a jedeme potřetí - a zas to není ono: tak nějak hrubě nás to dře do miláčka - přidáme zvlhčovadlo, ale i tak je to divné - ten materiál zkrátka je drsný, ach jo.
Pochopili? Doufám, že ano. Zkrátka, u běžného kondomu dochází k lubrikaci pomocí vaginálního sekretu - takže pokud je žena v dobrém rozpoložení, nema problema. U femidomu souložíte do sáčku, takže zvlhčení musíte zajistit sami - a běda jak ne - buď femidom zahučí dovnitř nebo si odřete chloubu. Materiál je skutečně pevný - proděravit ho je docela fuška, ale bohužel není tak jemný a pružný jako latex (viz můj článek o kondomu bez latexu), takže ať děláte, co děláte, rozdíl vždycky poznáte.


Balení je rozhodně větší, než u klasického kondomu, takže jej do peněženky určitě nedáte (snad kromě číšníků s kasírkou). Na zadní straně kondomu je obrázkový návod, poněkud obšírnější postup naleznete i na letáku přiloženém do krabičky.



Femidomy se dají koupit i u nás, cena jednoho kusu je cca 40 Kč.


Zhodnocení: Tato záležitost mě moc nenadchla. Pro ženy to může být jistá výhoda, pokud si samy ohlídají ochranu. Pro muže nacházím jen samá negativa (včetně vysoké ceny), tak tedy: 4 z 10.


Žádné komentáře:

Okomentovat