čtvrtek 1. července 2010

Fujilatex Slim - když je Vám kondom velký

Víte, že standardní velikost evropských kondomů je 53 mm na šíř? Jistěže nevíte, ale ruku na srdce - jistě mnozí z Vás mají při nasazení kondomu pocit, že jim kousek chybí, aby sedl fest.

Proto dnes zhodnotíme kondom určený právě pro majitele menšího nářadí.

V případě tohoto kondomu se jedná o specialitu dvojnásobnou: jednak je užší, jednak pochází až z dalekého Japonska (konkrétně od výrobce Fujilatex).



Obal je vyveden ve slušivé zelené barvě, ale na evropské poměry poměry je trochu extravagantní. Je takovým nemilým zvykem v Evropě za každou odchylku od jakéhosi pochybného normálu se stydět a takovou odlišnost všemožně skrývat. I jen si představte sami sebe, jak jdete hrdě do drogerie nebo supermarketu a předložíte k zaplacení kondom, na němž je ihned poznat, že je určen pro muže méně přírodou obdařené, ačkoli třeba takové zboží by pro Vás bylo vhodné. Naopak, mnoho mužů trpí takovým komplexem, že si z jakéhosi furiantství vyberou kondom výrazně označený XXL, jen aby ukázali, jací že jsou borci (a pak v ložnici sledují, jak jim prezervativ z penisu sklouzává). V tomto případě využil výrobce označení z odvětví módy, a tak kondomy jsou velikosti S.
Zadní strana je přehlídkou krásných japonských znaků, které číst neumím, takže je považuji pouze za ilustraci. Leč vhodný je nákres kondomu s jeho velikostí (ale postrádám údaj o délce).

Uvnitř krabičky naleznete 12 kondomů spojených do proužku vždy po šesti.

Lícová strana je vyvedena v bárbí růžové barvičce s popiskem o plánování rodiny a názvem výrobce. Obrázek rodinky dává tušit, že pro homosexuály výrobek primárně určen nebude.

Na rubu je nápis Clean and Safety, asi coby heslo výrobce (nebo motto kondomu?). Barva je tentokrát stříbrno-bílá.

Obal je opatřen na okrajích vroubky, rozbaluje se tedy stejně pohodlně jako většina evropských. Kondom není uvnitř nijak deformován.

Za pozornost stojí určitě návod (daleko spíše reklamní leták, viz obrázky), v němž nerozluštím ani slovo, ale třeba budete úspěšnější.
Je kondom po vybalení znatelně menší? Subjektivně ano. Ale pro srovnání jsem raději umístil vedle běžný kondom evropské velikosti. Špička kondomu je dle mého skromného názoru v místě připojení na tělo prezervativu poněkud hranatější, než jsme zvyklí u našich kondomů a je možná i krapet delší.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tělo kondomu je po obvodu vybaveno jemně vystupujícími proužky, což je dobrá zpráva pro milovníky různě zdrsněných kondomů - jak jsem uvedl už dříve, já tento způsob tortury penisu moc nemusím - ale proti gustu ...


Pokud si pozorně prohlédnete druhý obrázek, zjistíte, že kondom je dle výrobce válcovitého tvaru, tzn. není anatomicky tvarován. Pravda, není - až na jednu maličkost, dle mé praktické zkušenosti a dle názoru dalších nezaujatých svědků je konec kondomu (u kořene penisu) minimálně o dva tři milimetry užší než zbytek, a tak působí: 1.) velmi vítaně jako erekční kroužek, 2.) dosti nepříjemně přiškrcuje penis - kterou z možností si vyberete, nechám na Vás a Vašich tělesných proporcích.


Na obrázku můžete vidět, že i délka je o něco menší než u klasických kondomů - dobré pro muže s úzkými a krátkými penisy, špatné pro muže s úzkými dlouhými penisy.


Kondom je lubrikovaný a to velmi příjemnou látkou, která omezuje zápach latexu, takže je možné jej použít i pro orální sex. Materiál je středně silný. Je zřejmé, že japonský kondom nenese označení CE, ale myslím, že kondomů z této oblasti se netřeba bát. Vodní test dopadl dobře (15 l bez problémů).

U nás se tento kondom neprodává, na internetu jej koupíte za 17,50 € / 12 ks.

Celkové hodnocení: Velmi dobrá volba pro muže s menšími a užšími penisy, navíc obsahuje dráždivé výstupky, spolehlivý, takže jako zástupce tohoto v Evropě nedostatkového zboží hodnotím nejvýše 9 z 10.

1 komentář:

  1. tak tyhle kondomy sem si poridil a musim rict ze sou dost dobry, nepraskl zadnej a ani zadnej mi nesjel dolu, doporucuju

    OdpovědětVymazat