sobota 21. srpna 2010

Kondomy Romantic

Kondomy Romantic Love Rubber se tváří jako britský produkt, vyráběny jsou ale v Malajsii firmou Takaso, avšak prodávány jsou takřka po celém světě. Regionální zastoupení má firma z nám blízkých zemí například v Maďarsku - ale teď už k samotným kondomům.

Už na první pohled zaujme nápaditá krabička, která je opatřena folií vytvářející duhové odlesky. Růžová s šedou se k sobě hodí a design dotváří kresby motýlů a na pozadí květin.




Zadní strana je věnována informacím o původu, skladování apod. Potěší označení shody CE, ostatně jsou vyjmenovány další mezinárodně uznávané certifikáty.




Samotný obal kondomu je vyveden ve slušivé zlaté s popisky, zadní strana obsahuje informaci o expiraci. Krabička obsahuje tři kondomy a samozřejmě návod v několika jazycích (čeština chybí).





Vyjmutí kondomu z obalu je sice díky zářezům snadné, ale oproti například durexům jde přeci jenom ztuha. Tento konkrétní typ nese označení Fit-Tex Long Shock - pokud si všimnete malého nákresu vpravo dole na přední straně krabičky, bude vám hned jasné, o co se jedná. Kondom je anatomicky tvarovaný - a to spočívá ve zúžení v místě, kde má končit žalud.



Teoreticky je mi naprosto jasné, k čemu by to mělo sloužit - větší prostor pro žalud a pevnější uchycení kondomu, takže by neměl volně poletovat. Praxe ale bývá jiná - zejména je asi dost těžké určit stejnou délku žaludu u všech mužů na světě, takže u někoho může zúžení končit v půlce žaludu, u jiného v půlce penisu. Nevím, jak v Malajsii, ale u nás jaksi nebývá běžná obřízka u mužů, a to je další problém. Každý neobřezaný muž, který měl někdy nasazený kondom, jistě potvrdí, že prezervativ má tendenci se pohybovat spolu s předkožkou (a to i když dodržíme pravidlo, že kondom se nasazuje na obnažený žalud) - v tomto ohledu pak zúžení pro neobřezané ztrácí smysl, protože je úzká oblast na svém místě opravdu jen po mizivou dobu během soulože.

Prohlédnete-li si zblízka zarolovaný kondom, uvidíte ve špičce opravdu velký tuhý kousek lubrikantu, který se po nasazení během chvíle rozpustí. Kondomy velmi silně zapáchají latexem, takže tento typ určitě nebude vhodný pro bezpečný orální sex.

Při hodnocení musím vzít v úvahu velmi silný latexový odér a v našich podmínkách nepotřebné tvarování, takže: 6 z 10.

Web výrobce: http://romanticcondoms.com/

Nenechte si ujít vtipnou reklamu na tyto kondomy:


Žádné komentáře:

Okomentovat