čtvrtek 12. srpna 2010

Coripa - kondomy na míru

Ačkoli je situace o poznání lepší než v minulosti, přesto nelze tvrdit, že na trhu je nabídka kondomů v jiné než "konfekční" velikosti bohatá. Ano, již dlouho je možné koupit kondomy XXL, poslední dobou jsou i na českých e-shopech k dostání kondomy poněkud užší, ale například kombinace velmi dlouhého a úzkého penisu je prozatím ponechána bez povšimnutí.

Zajímavým počinem je nabídka německé firmy Coripa (http://www.coripa.com/), která vyrábí kondomy již od roku 1920, v současné době ovšem vsadila na rozmanitost. Považte - tento výrobce nabízí kondomy nikoli v jedné, dvou, třech velikostech, ale dokonce v 55 různých kombinacích velikosti a šířky. Jak však přijít na tu svoji správnou míru?

Coripa má na to propracovaný systém, který naprosto vylučuje z uvažování každého muže syndrom zvaný systém jednotek SI, neboť veškeré míry jsou skryty pod nerozluštitelnými kódy.

Dobrat se k velikosti, která vám spolehlivě padne, není nic těžkého. První věcí, kterou je třeba udělat, je stáhnout si a vytisknout měřítko (viz obrázek). Obě měřítka vystřihnete a můžete začít. Proužek I s písmeny je určen pro zjištění obvodu penisu, kdežto proužek II s čísly pro délku. Spojené hodnoty poměříte s přiloženou tabulkou a zadáte při objednání kondomů. Samozřejmě v tabulce nejsou uvedeny všechny kombinace čísel a písmen, pokud tedy nenaleznete svoji hodnotu (tak jako se to přihodilo mě), musíte si vybrat tu nejbližší.

Balení 6 kondomů vás vyjde na 6,90 €, při první obejdnávce ale dostanete kondomy zdarma, platíte jen poštovné. Malou vadou na kráse této skvělé služby je, že zatím nedoručuje do České republiky, ale napsal jsem ohledně toho dotaz, tak uvidíme, co odpoví.

Žádné komentáře:

Okomentovat