neděle 6. června 2010

Primeros Galant

Kondomy s přídavkem Tea Tree oleje.

Jakous recenzi vulkánského standardu už jsem na svých stránkách měl, takže dnes pouze k přidané hodnotě, kterou je aroma Tea Tree.







Na obrázcích můžete vidět ještě starší design tohoto výrobku, neboť mnou testovaný produkt pochází z roku 2005. Snad je dobře, že nedávno došlo ke změně vzhledu, neboť tato verze připomíná spíše krmivo pro rybičky, než kondomy určené ke žhavému sexu.





Na druhou stranu musím pochválit obal samotného kondomu. Kombinace modré a černé je velmi elegantní a snese srovnání i s nejprestižnějšími zahraničními značkami. Rubová strana je v neutrální stříbrné barvě a nese označení Tea Tree.


Balení obsahuje 3 kusy kondomů a návod se stručnými ilustrucemi.

Rozbalení je pohodlné. Uvnitř na nás čeká tradičně latexově nažloutlý kondom.




Tea Trea - alias - čajovníkový strom - alias - kajeput střídavolistý jak známo obsahuje olej, který má silné antibakteriální a fungicidní účinky, takže nachází velmi cenné uplatnění při léčbě povrchových zranění, trávicích obtíží a k desinfekci.


Takže bylo jen otázkou času, kdy se olej objeví jako součást kondomů. Výrobců, kteří na tento nápad přišli, je celá řada - a v budoucnu Vás s dalšími výrobky s obsahem TT seznámím. Těžko posoudím účinnost přidaného TT, ale je v celku na snadě, že pokud nepomůže, jistě neublíží.

Na TT se v mém okolí vyskytují různé názory: někomu voní, jinému smrdí - já se řadím do té první skupiny, zejména při rýmě neznám nic lepšího, než pár kapkami napustit kapesník a vdechovat příjemnou vůni australského oleje. Proto jsem byl zvědav, zda budu i v případě kondomů Primeros Galant konfrontován s tímto nezaměnitelným čichovým zážitkem.

Leč byl jsem zklamán. Vulkán zkrátka není schopen u své základní řady ostranit velmi silný zápach latexu, takže z hlediska čichového se jedná o podivnou směsici latexu s podtóny oleje čajovníku.



Kondom je lubrikován spíše méně. Otázka po působení TT je na snadě: pááááááááááááálíííííííí při sexu? Možná někteří citlivější jedinci zaznamenají nějakou reakci, za sebe mohu tvrdit, že přítomnost TT jsem nijak nezaznamenal.






Kondomy Primeros Galant jsou běžně k dostání v naší distribuční síti za cca 20 Kč.


Resumé: Vzhledem k tomu, že se jedná o velmi levný kondom, tak ponechám stranou nepovedené skloubení pachu latexu a vůně TTO. Hodnotím tedy 8 z 10.

Stránky výrobce: http://www.primeros.cz/ nebo http://www.vulkan.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat