sobota 1. května 2010

Inspirace Aroma - voňavé kondomy

Tak trochu obyčejný kondom - na první pohled. Na pohled druhý překvapí místem původu ...










Dnes máme na pořadu dne "konzumní" kondomy, od kterých jsem moc nečekal a také žádné překvapení nenastalo.

I když přeci jenom jsem nečím převapen byl. Pokud upřete své zraky na obrázek s rubovou stranou krabičky, zjistíte, že ač kondomy mají českého distributora, byly vyrobeny v Malajsii - tak šup do drogerie, ať máte také nějaký asijský suvenýr. (Na prosinec chystám recenzi pravých malajských kondomů, tož máte se nač těšit)


Ale nejprve k designu: nevím, jak Vás, ale mě zvolená grafická úprava ničím neoslnila, ba naopak signalizuje "nižší střední třídu". Oranžová barva krabičky odkazuje k obsahu, který je tvořen kondomy barevnými a voňavými (barva krabičky standarních kondomů je modrá).

Zajímavá je rubová strana: mnozí velcí výrobci by si mohli vzít příklad - jak vidíte, je zde vyobrazen kondom i s mírami (pravda v Evropě se stále drží komunistická jednotná velikost, leč v Asii jsou dál).

Ještě jedna velmi sympatická vlastnost. Jistě Vás někdy na moment napadlo, co když...co když měl někdo tu Vaši krabičku ze supermarketu v ruce, co když potměšilá prodavačka z drogerie, aby zahnala dlouhou chvíli, špendlíkem do kondomů nadělala dírky a při představě těch počatých dětí se někde hystericky směje... No, tak to u těchto kondomů nehrozí, krabička je totiž pevně zatavena do celofánu a pro snadné otevření opatřena rozbalovacím proužkem, který znáte např. z cigaretových krabiček.




Uvnitř naleznete tři kondomy a velmi stručný návod v češtině a slovenštině s názornými ilustracemi pro nasazení. Kondomy jsou ve třech barvách: červené, žluté a oranžové - těm odpovídají tři vůně: jahodová, banánová a pomerančová.


 
Kondomy jsou v obalech z jedné strany stříbrných s černými popisky, z druhé strany jsou průhledné, což je velmi vhodné při výběru barvy.
 
Díky vroubkování po stranách nečiní rozbalování žádný problém. Samotné kondomy jsou trochu více lubrikovány, což je možno vidět i na obrázcích.
 
Prezervativy nejsou probarveny zcela, takže jde jen o jakýsi barevný nádech penisu - asi nejvýraznější je oranžová barva. Co se týká aromatu, musím říci, že vůně není příliš výrazná, ale zase nepůsobí nijak uměle. Docela na snesitelné úrovni je i zápach latexu.
 
Asi nejdůležitější vlastností každého kondomu je jeho spolehlivost a s tou tedy příliš spokojen nejsem. U jednoho vzorku se mi stalo, že se protrhl asi po třech minutách aktu - sice se mohlo jednat o ojedinělý defekt, ale věřte tomu, že. Uvidíme při dlouhodobějším užívání. Proto doporučuji tyto kondomy kombinovat ještě s dalšími antikoncepčními metodami.


Kondomy jsou u nás běžně k dostání za 20 - 25 Kč.

Celkové hodnocení je mou nepříjemnou zkušeností značně ovlivněno, takže: 4 z 10.


Web distributora: http://www.redvel.cz/  

Žádné komentáře:

Okomentovat