pondělí 13. května 2013

Hřejivý kondom Primeros Hot Lovin´

Po chladivých kondomech Durex Tingle máme dnes na programu naopak hřejivé prezervativy. Kondom je sice primárně určen k ochraně před sexuálně přenosnými chorobami a před nechtěným početím, ale může-li s jeho používáním být i trochu zábava, proč to nezkusit?

Rudá krabička primerosů naznačuje, jak moc žhavý bude obsah. Samotný kondom ničím nevybočuje z řady dalších produktů tohoto výrobce: stejná velikost, stejně výrazný zápach latexu, stejná míra lubrikace - všechno na střední úrovni koncipováno pro běžného zákazníka.

No, pojďme k té avizované hřejivé funkci. Každý je jinak uzpůsoben vnímat pocity, takže berte moje vyjádření s odstupem a raději si vše vyzkoušejte na svém těle ;).

Po nasazení kondomu vlastně necítíte vůbec nic, hřejivá funkce nastupuje až po chvíli a skutečně se rozjede až v okamžiku styku, což je pochopitelné, neboť se penis mírně odírá a hřejivá látka lépe vstupuje do těla. Na stupnici od jedné do desíti co se týká pálivosti bych kondom ohodnotil asi šestkou jako středně výrazný, rozhodně se nejedná o nějakou bolest nebo nekomfort. Partnerka má ovšem na věc trochu jiný názor a tvrdí, že si změny skoro nevšimla, takže za ni hodnocení mezi jedničkou a dvojkou.

Sečteno a podtrženo hřejivá fuknce tu je, jinak se jedná o běžný kondom domácího výrobce. Možná by se měli mít trochu na pozoru muži, kteří mají problém s předčasnou ejakulací, na mě tímhle způsobem kondom působil.

Hodnocení 8 z 10.

Žádné komentáře:

Okomentovat