středa 25. května 2011

Zubatý kondom z Východu

Pokračujeme v našem seriálu recenzí kondomů z daleké Číny. Ostnatý kondom Gold Bao je skutečnou raritou, jak by řekli na Nově, která u nás nemá obdoby. No, důvod je jednoduchý, ale nepředbíhejme.

Kondomy přijdou ve dvou izolepou slepených krabičkách, přičemž v každé z nich jsou dva kondomy s odlišně řešenými zoubky - jeden do vrtule, jeden dokola a dají se poznat podle odlišně barevné grafiky na obalu (viz obrázky).

Na krabičkách našinec nic zajímavého nenajde, neb je vše v čínštině - tj. jsou-li tam data o expiraci, to nemohu posoudit - nicméně uvnitř je jakýsi papírek, na němž nějaké datum je, ale bůh suď co to má být.

Samotné balení kondomů je pevné, a to převelice a takovým způsobem, že jinak než nůžkami se dovnitř nedostanete - to nepřeháním - do postele zkrátka nezapomeňte s sebou vzít nůžky :(

Kondom je velice slabě lubrikován a zápach latexu je střední. Zoubky jsou vyrobeny taktéž z latexu a na tělo kondomu jsou nějak navařeny, což činí z daného produktu pouze hračku nikoli prostředek ochrany před početím či pohlavně přenosnými chorobami. Na dvou kondomech jsem u zoubků nalezl trhliny, které se při použití ještě zvětšovaly.

Na kondomu je navlečen ještě latexový kroužek (přes 2 cm v průměru), jenž má asi plnit nějakou funkci - jakou, to vážně nevím. Možná má přidržovat celé monstrum, aby z penisu nesklouzlo nebo je to prostě jen škrtící kroužek (a že škrtí pořádně). Kondom je zřejmě šit na míru asijským poměrům, neboť nemá na délku více než 15 cm.

Asi se ptáte na praktické zkušenosti. Inu, já bych to ještě snesl (i když občas mě to pěkně na žaludu zarejpalo), ale partnerce to bylo vyloženě nepříjemné a poslala mě s tím rychle do háje. Je to samozřejmě subjektivní záležitost, tak budu rád, když se vyjádříte v komentářích.

Celkově tuto prapodivnost hodnotím podprůměrně zejména z důvodu mizerné kvality, a tedy nepoužitelnosti jako ochranného prostředku, takže 4 z 10.

Čtyři kousky koupíte za 2, 88 USD.

Žádné komentáře:

Okomentovat