sobota 23. dubna 2011

Kondom z Číny podruhé

Onehdá jsem psal o kondomech bez jména z čínského e-shopu Intimategadgets.com , které měly do modra laděný obal. Tak tentokrát tu máme opět noname kondom, ale nyní ve žlutém provedení, které má označovat variantu smooth, inu podíváme se mu na zoubek.

Stejně jako minulá zrůdnost i tento kondom je stran balení naprosto uživatelsky nepříjemný. Opět jdou velice špatně od sebe jednotlivé kondomy z proužku odtrhnout a samotné rozbalovaní bývá také zajímavým zážitkem :(    Z obrázku to asi nepoznáte, ale prostřední kondom v proužku vlastně není vůbec kondom, ale pouze prázdný obal - to také cosi vypovídá o kvalitě a pečlivosti výroby. Snad je zbytečné mluvit o chybějícím označení shody CE a zase chybí datum expirace.

Kondom je středně lubrikován (opět jen do poloviny délky - běžně jsou kondomy lubrikovány do 2/3) a latexem příliš nezapáchá a taktéž musím vyzdvihnout opravdu velice příjemnou vůni lubrikantu - tentokráte je to vůně skořicovo-citronová.

Verze kondomu smooth by měla být tenčí než základní řada - popravdě já jsem žádný rozdíl mezi oběma kondomy nepozoroval (ale třeba se mýlím).

Jako minule i u tohoto kondomu musím varovat před jeho použitím coby prostředku ochrany před početím a pohlavně přenosnými chorobami. Cena je za 5 ks proužek 98 centů.

Celkové hodnocení: 4 z 10.

Žádné komentáře:

Okomentovat