neděle 12. září 2010

Sure Plain - užší kondomy ze Singapuru pro adolescenty

Jak už je to v dnešní době zvykem, kondomy Sure sice pocházejí se Singapuru, ale korporace působí celosvětově, takže ani v Evropě nebudete mít problém je sehnat (ostatně nesou označení shody CE).

Sure se prodávají v mnoha různých baleních, asi nejčastěji se objevují v krabičce pod označením Adam. Jak vidno z fotografie krabička je ozdobena kresbičkou velmi mladého páru, snad tímto komiksovým stylem chce výrobce naznačit pro jakou skupinu jsou kondomy určeny.

Obal samotného kondomu je vyveden ve vínové barvě s bílými popisy a na zadní straně s informací o expiraci. Rozbaluje se velmi dobře, ale teď už ke zvláštnostem tohoto prezervativu.

Módní vlna velí vytvářet speciální produkty pro teenagery, snad že je to cool, spíše ale že to bude dobrý byznys. A takový správný kondom pro mladé musí být o něco užší - v tomto případě činí šířka 47 mm oproti běžným 52-53 mm.

Vlevo Fujilatex, vpravo Sure
Zdola Primeros, Fujilatex, Sure
Užší kondom jsem už ve svém testu měl (tady a tady), ale Sure je přeci jenom poněkud jiný. Testovaný japonský Fujilatex se chlubil svými 34 mm šířky coby nejmenší hodnotou na trhu, ale pravda je trochu jiná. Pokud se podíváte na fotografie, kde se objevuje běžný kondom, Fujilatex a Sure, můžete vidět, že Fujilatex má deklarovaných 34 mm pouze u kořene, kdežto směrem k žaludu se kondom rozšiřuje. Je to vcelku pochopitelné, neboť většinou žalud je širší než zbytek penisu, ale neplatí to samozřejmě pro všechny muže. Stejně tak si dokážu dobře představit muže s penisem po celé délce stejně širokým a právě pro něj bude ideální volbou právě Sure, neboť v celé délce je stejně široký, a poskytuje tak opravdu pevné obepnutí ;) .

Kondom je středně lubrikovaný a velmi silně zapáchá latexem. Tento výrobek je vhodný pro muže s užším penisem, jehož žalud v šířce příliš nevybočuje od zbytku penisu. Konečné hodnocení: 9 z 10.

Web výrobce: http://www.antzlatex.com/ (Jinak samotný výrobce se jeví být značně inovativním, vedle nepřeberných druhů kondomů mě zaujal výrobek se jménem SURE Long Joy - jakýsi 80 mm dlouhý a 2,5 silný návlek na penis - nasazuje se na kondom - který má zřejmě snížit citlivost žaludu a prodloužit sexuální akt.)

Další fotografie na Picase:




Žádné komentáře:

Okomentovat