úterý 6. září 2011

Kondomy, které (ne)svítí

Dvojka
Pokračujeme v našem seriálu hodnocení čínských kondomů. Tentokrát jsou na řadě dva druhy kondomů s fosforovou barvou, které by měly po ozáření nějakou chvíli svítit.
Jednička

Dvojka
Říkáte si, zajímavé zpestření, budem svítit do noci...  Když jsem byl malý, měl jsem připínací odznáček ve tvaru pejska, a ten pane svítil, kolikrát fosforeskoval až do rána - zato tyhle číndomy, no škoda mluvit, ale pěkně popořadě.
Jednička

Objednal jsem si dva druhy, jeden je "probarvený" celý (to bude číslo 1), druhý má jen fosforovou barvu ve špičce (číslo 2), názvy to nějaké má, ale čínsky neumím, takže takhle.

Dvojka
Pro oba kondomy platí, že se rozbalují vcelku pohodlně díky vroubkování po stranách, ale zavedeným kvalitním značkám se to rozhodně nevyrovná - bez nůžek byste se ale měli obejít.
Jednička



Zápach latexu je střední až silný, rozhodně však nepočítejte s příjemnou vůní jako u některých předchozích čínských kousků. Lubrikace je vcelku silná, ale stejně jako u předchozích číndomů pouze do poloviny délky kondomu. Velikosti jsou standardní evropské, s nějakými zúženími u kořene, škrtícími kroužky, rozšířením v oblasti žaludu tedy nepočítejte.

Dvojka
Dvojka
Asi jste nejvíce zvědavi na to, jak ta sranda vlastně svítí. Budete si muset vystačit s mým popisem (resp. s jednou hroznou fotkou, kterou rozhodně neberte za bernou minci), neboť to prostě s mým kompaktem dajako nejde vyfotit. Určitě máte doma zářivku a určitě jste si všimli, že když ji vypnete, tak v naprosté tmě ještě chvilku slabě světélkuje - tak přesně takový budete mít zážitek z obou kondomů. Zkoušel jsem kondomy nabíjet žárovkou, výkonnou baterkou, denním světlem, ale výsledek je vždy stejný - po zhasnutí chvilku výrazně svítí, ale za pár vteřin je v podstatě tma tmoucí. Zajímalo by mě zejména, jaké pochody šly při navrhování v hlavách tvůrců Dvojky, protože fosfor je skutečně jenom ve špičče, září to mizerně, a když se do Toho vrhnete, tak se na mě nezlobte, ale tu špičku prostě až do konce stejně neuvidíte. Abych to shrnul, celé svícení je zkrátka velký průšvih.
Jednička


Z hlediska spolehlivosti patří spíše k horšímu průměru - Jednička zvládla 16 l a Dvojka jen 14.

Celkové hodnocení tedy: 4 z 10.

Ceny jsou samozřejmě velmi příznivé i s poštovným vás 10 ks Dvojky vyjde na $2,39 a 5 ks Jedničky na $1,91.

Web prodejce: http://www.intimategadgets.com

Žádné komentáře:

Okomentovat