středa 10. srpna 2011

Vroubky rozkoše - kondom Pepino Pleasure

Pokud čtete můj blog pravidelně, asi jste už zjistili, že mám dost rezervovaný vztah k různým zdrsněným, vroubkovaným, tečkovaným a jiným kondomům. Zkrátka mi nedělá příliš dobře, když tyto serepetičky mi dřou o žalud, na druhou stranu partnerka nějak nezaznamenala tyto výdobytky. Ale nechci vás nějak ovlivňovat, je klidně možné, že právě vám tyto vynálezy vyhovují.

Krabička kondomů Pepino Pleasure vcelku jednoznačně předznamenává, s jakýmže to výrobkem máte co do činění. Pochvalu si zaslouží záslepky na otvírání, které zaručují jakous neporušenost obalu. Na zadní straně se můžeme dočíst, že původ kondomu je mírně exotický - výrobcem je firma Suretex sídlící v Thajsku.

Uvnitř nalezneme tři samostatně balené kondomy a návod spolu s nabídkou dalších druhů kondomů stejné značky.

Rozbalování je snadné díky perforaci. Zápach latexu je střední, stejně jako lubrikace, prezervativ není anatomicky tvarován. Zmiňované dráždivé výstupky začínají malý kousek pod spičkou kondomu a končí pod 2/3 délky. Výstupky jsou vcelku výrazné, zaoblené a směřují na vnější stranu. Jak už jem psal, při sexu je jejich přítomnost na žaludu citelná a rozhodně je nelze doporučit mužům, kteří jsou buď citlivější nebo dosahují předčasné ejakulace, neboť dráždění je k ní přivede jistě rychleji.

Kondomy stojí od 26 Kč. Celkové hodnocení je 9 z 10.


Web prodejce: www.pepino-condom.com

Žádné komentáře:

Okomentovat