pátek 16. září 2011

Love Light - kondom, který opravdu září

Před nedávnem jsem tu měl dva zástupce číndomů, které údajně měly fosforeskovat, inu, přečtěte si sami, jak to je ve skutečnosti. Stejně jako u dalšího zboží platí, že za kvalitu se vyplatí si připlatit.

Kondomy Love Light Technosex jsou baleny ve slušivé zelenočerné krabičce, která obsahuje 3 kusy kondomů balených jednotlivě, přičemž jedna strana je průhledná a se zeleným probarvením. Díky vroubkování po stranách se rozbaluje velmi dobře. Krabička dále obsahuje graficky vyvedený návod v několika jazycích a kromě obligátního popisu, kterak kondom nasadit, jsou zde i informace o tom, jak zařídit světélkování.

Samotný kondom má na světle zhruba do dvou třetin mléčný nádech, neboť je opravdu velmi silně probarven fosforeskující barvou. Prezervativ je také poněkud silnější (asi opět bude na vině barva), což mělo vliv i na vodní test, který dopadl nadprůměrně dobře. Zápach latexu není nijak výrazný, lubrikace je střední. Rozměry jsou 185 mm na délku a 52 mm na šířku.

Oproti číndomům Love Light opravdu svítí, a to tak, že velmi výrazně. Pokud byste si chtěli užít zábavu v naprosté tmě a sledovat, jak vaše chlouba mizí a zase se objevuje, mohu tuto značku bez výčitek svědomí doporučit, zažijete s ní spoustu legrace. Nejlépe ponecháte-li kondom nějaký čas pod světlem, ale i 30 s nasvícení baterkou (jak doporučuje výrobce) zaručí výrazné světélkování po dobu asi 10 minut. Díky silnému probarvení působí efekt kompaktně, nikde nic nemizí, neztrácí se.

Kvalita je v tomto případě vykoupena vyšší cenou, za 3 ks zaplatíte průměrně kolem 150 korun, máte-li cestu např. do Německa, dají se tam v sex-shopech sehnat asi o 2-3 € levněji.

Celkové hodnocení: 10 z 10 - zkrátka dělá to, co slibuje.

Web výrobce: http://lovelightcondoms.com

Žádné komentáře:

Okomentovat