neděle 7. srpna 2011

Primeros fruit´n´color - v barvě a vůni ovoce

Česká značka Primeros již dlouhou dobu nabízí barevné kondomy s vůní ovoce - podívejme se, jak se jí dílo daří.

Vcelku vkusně vyvedená krabička, která je celá zatavená v průhledné fólii s proužkem pro snadné rozbalení (podobně jako na krabičce cigaret), zaslouží ocenění. Obzláště po tom, co jsem viděl v jednom hypermarketu, jak doplňovačky kompletují rozbalené a vytažené kondomy zpět do krabiček - u tohoto výrobku máte přeci jen jistotu, že dostáváte neporušené zboží.

Na spodní straně je informace o expiraci kondomů - řeknete, že to není nic zvláštního, a budete mít pravdu. Jaké však bylo moje překvapení, když jsem jednotlivé kondomy dal vedle sebe (viz obrázek) a zjistil, že každý má jiné datum expirace. Ano na krabičce je uvedeno to nejbližší, ale stejně...!






Kondomy jsou v obalech mírně stlačené. Jejich druh poznáte podle nápisu na rubové straně (v balení je orange, red a yellow). Rozbalování je bezproblémové. A nyní k barvě - probarvení je vcelku nízké, takže po nasazení (a tedy roztažení) se barva téměř vytrácí a zůstává pouze barevný nádech. Kondomy nejsou pojmenovány podle ovoce, ale podle barvy, což je možná lepší, protože odhadovat, o jakou se jedná vůni, může být problematické. Tak červenou tipuju na jahodu, oranžová bude pomeranč, ale u žluté si hádat opravdu nedovolím. Všechny vůně jsou nasládlé, chemické a dost spolu splývají. Ještě je třeba upozornit, že se jedná pouze o vůně, nikoli o příchutě. Kondomy jsou lubrikovány středně.

Kondomy se dají pořídit již kolem 20 Kč za balení. Celkové hodnocení je kvůli nepříliš přijemným vůním a problematickému probarvení pouze 8 z 10.

Web výrobce: http://www.vibrands.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat