sobota 12. prosince 2009

Kdepak tu proklatou věcičku koupit

Také jste poprvé cítili ostych zajít do drogerie pro kondom? Co asi budou prodavačky říkat? Jak se budou tvářit? Co si o mně pomyslí?

Časem z Vás asi strach opadl, ale možná stále cítíte jakousi nepatřičnost, když máte jít kondom kupovat. Uznávám, že na vesnici nebo malém městě se zprávy šíří rychle, a zejména pro mladší zákazníky může být docela nemilé, když se zpráva o jejich milostném dobrodružství donese k uším rodičů dříve, než by bylo záhodno.


Naštěstí žijeme v době, kdy je a) většině lidí jedno, co provádí ten druhý b) je možno využít jinou alternativu k nákupu, než je místní lékárna. Bohužel ne všude je tomu tak, mrkněte např. na obrázek v tomto odkazu pocházející ze země svobody (a puritánství), kde jsou v lékárně kondomy pěkně pod zámkem - takže nějaký nákup mimochodem při pořizování nezbytných pastilek proti škrábání v krku je vyloučen.

U nás je samozřejmě situace odlišná, kondomy koupíte téměř všude: v trafice (což nebude ta nejlepší volba), drogerii, sexshopu, na internetu, ale třeba i na poště, o všemožných benzínkách nemluvě.

Žádné komentáře:

Okomentovat