sobota 28. listopadu 2009

Rilaco - Black Wonder (černý prezervativ)

Černá je zkrátka v kurzu. Je znamením důstojnosti a elegance, ale také dokáže vzbudit mrazivý chtíč .... no, dost vzletných rečiček, pojďme na věc.

Tajemnost vyjadřuje i vzhled krabičky - pozadí je tvořeno jakýmsi labyrintem z něhož vystupuje červené písmo. Provedení docela zdařilé, ale volil bych spíše lesklý povrch a písmo výraznější.



















Krabička obsahuje 4 volně balené kondomy o šířce 52 mm. Obaly prezervativů jsou vyvedeny v čistě černé barvě a samozřejmě nechybí již obligátní vroubkování pro snadnější rozbalování.













Po rozbalení nás čeká pohled na kondom v klasickém střihu (žádné anatomické tvarování), připravte se také na výrazný zápach nefalšovaného latexu. Lubrikant je sice přítomen, ale v nijak výrazném množství.


















Jak jsem psal výše, černou mám na prezervativech rád (i přes známá negativa v podobě optického zeštíhlení mužství), ale musí se jednat o barvu výraznou. Zkrátka dosti zásadní nevýhodou těchto kondomů je nízká míra probarvení - takže z elegantní černé se po nasazení stává jakási hnědočerná.










Výdrž a pevnost je dobrá. Kondomy se dají pořídit i u nás většinou v sexshopech za cca 50 Kč/4 ks.
Celkové hodnocení: 6 z 10.

Žádné komentáře:

Okomentovat