neděle 29. července 2012

Billy Boy Special contour - kondom s uškrcenou hlavičkou

Dnes se budeme zabývat kondomem německé provenience Billy Boy Special contour, který vyrábí firma s dlouhou tradicí Mapa Spontex.

Tradiční černý přebal mohou zahlédnout čeští zákazníci již drahnou dobu i na našich pultech, o žádnou exotickou novinku se tedy nejedná. V poslední době se ale nabídka kondomů Billy Boy rozrostla o některé novinky, které si postupně představíme.

Special contour je téměř běžný kondom s integrovaným škrtícím kroužkem, čím se ale odlišuje od ostatních podobných výrobků (jako třeba mnou recenzovaného Secura - 1001 Nacht) je jeho umístění. Běžně bychom takovou záležitost očekávali u kořene penisu, avšak Billy Boy na to jde poněkud jinak. Zde se škrtící kroužek nachází v horní třetině kondomu, zřejmě tam, kde by měl končit žalud.

Pojďme si trochu zamudrovat nad smyslem tohoto řešení. Zaprvé mám možná povrchní představu o škrtícím kroužku takovou, že jeho funkce spočívá v zabránění odtoku krve z penisu, a tím vede k delší erekci - proč zaškrcovat pouze žalud je mi tedy záhadou. Zadruhé by mohlo jít o snahu fixovat kondom právě na žaludu z důvodu omezení pohybu kondomu po penisu - což je sice možné, ale velmi pochybné, takového stavu se mi docílit nepodařilo, ale možná, že někdo bude úspěšnější.

Naopak mám zkušenost naprosto opačnou a rozhodně nikoli příjemnou: sice se mi při navlékání podařilo umístit kroužek přímo pod žalud, ale během styku tato vychytávka měla tendenci neustále se přehrnovat přes dolní okraj žaludu, což bylo nepříjemné, až bolestivé. Celá štrapáce nakonec skončila tak, že v závěru styku zůstal kroužek nad žaludem a pouze mírně se na něj natahoval - nakolik to může mít vliv zvýšené riziko otěhotnění, případně na možný přenos chorob nechám na uvážení každého jednotlivce. Pokud máte s těmito kondomy odlišnou zkušenost, budu rád, když mi dáte vědět.

Rozměry kondomu jsou: 175 mm na délku, 52 mm na šířku (v zúžení s kroužkem potom 35 mm), sířka stěny je 0,1 mm.

Cena: kolem 45 Kč za 3 ks.

Web: http://www.billyboy.cz/

Verdikt: vzhledem k podivnému kroužku hodnotím 8 z 10.

Žádné komentáře:

Okomentovat