pondělí 16. dubna 2012

My.Size 47 mm kondomy, které se udrží

Před nedávnem jste mě žádali o recenzi kondomů značky My.Size (od firmy R&S consumer goods GmbH), které jsou dostupné i na našem trhu. My.Size se od ostatních značek vyznačují možností zvolit velikost podle rozměrů vašeho penisu, a snížit tak na minimum nehodu v podobě sklouznutí kondomu z penisu.

Kondomy se nabízejí v šířkách 47, 49, 53, 57, 60, 64 a 69 mm, jenom připomínám, že většina kondomů nabízených u nás má rozměr 53 mm. Pokud teď přemýšlíte, jakouže to velikost vlastně máte a sháníte se po pravítku, má pro vás výrobce jednoduché řešení. Na jeho stránkách (odkaz) si můžete stáhnout a vytisknout jednoduché měřítko: přiložením a obtočením penisu získáte šířku a obvod penisu, a pak už jednoduše objednáte správnou velikost.

Pro pány s opravdu malým (= úzkým) nářadím, tj. s obvodem menším než 9 cm ale dobrou zprávu nemám, doporučuji se ohlédnout po zboží z japonské provenience, třeba mnou testovaný FUJILATEX SLIM.

Tentokrát jsem měl v ruce nejmenší variantu o šířce 47 mm a délce 160 mm. Kondom se snadno rozbaluje, zápach není nijak potlačen, takže si užijete silný odér latexu a lubrikace je střední stejně jako tloušťka stěny. I při různě násilné manipulaci se mi ho proděravět nepodařilo. Na penisu sedí dobře, přestože není nijak anatomicky tvarován, jak to známe například od kondomů značky Durex.

Verdikt: kvalitní kondom bez výstřelků všeho druhu, k dobru je výrobci třeba přičíst nabídku různých velikostí prezervativů.

Cena za kus se pohybuje kolem 18 Kč.

Web výrobce: http://www.mysize-condoms.com

Žádné komentáře:

Okomentovat