čtvrtek 21. ledna 2010

Dr. Müller Tea Tree Oil

Opět jsem do recenze zařadil kondomy s přídavkem oleje z čajovníku australského - tentokráte tak trochu v medicínském hávu.




Krabička těchto kondomů přímo vyjadřuje serióznost, pro někoho možná až sterilnost, mně se však velmi líbí. Bílá základní barva se zelenou grafikou a vtlačeným stříbrným obrázkem čajovníku. Zadní strana je věnována klasickým textům o obsahu a najdeme zde i znak shody CE.





Uvnitř nalezneme návod v několika jazycích s jednoduchou grafikou nasazení kondomu a třemi kousky. Jestliže se mi krabička líbila, pak z vyvedení obalů moc nadšen nejsem: jedna strana zelená, druhá bílá - nic víc. Zkrátka „medicinální" produkt jak se patří. Ostatně tyto kondomy koupíte zpravidla v lékárnách, na jiných prodejních místech moc běžně k dostání nejsou.




Rozbalení kondomu moc pohodlné není i přes obligátní vroubkování. Na obrázku můžete vidět, že jsem musel trhat na dvou různých místech.







Samotný kondom tvarově ničím nepřekvapí. Pokud mohu srovnat s Tea Tree Galantem od Primerosu, tak vůně TTO je u těchto prezervativů poněkud ostřejší s náznakem nějakého pachu, který nedokážu identifikovat.


Konečný výrok: kondomy pro páry, které berou sex s lékařskou vážností. Cena obvykle kolem 30 Kč za 3 ks balení. Hodnocení: 8 z 10.

Žádné komentáře:

Okomentovat